checkBinnen 2-6 werkdagen bezorgd
checkGratis verzending vanaf €50
checkGratis retour
Korting tot 70% op heel veel woonitems! SHOP SALE

Preview: nieuwe House Doctor-collectie Everyday 2017

Ieder jaar brengt House Doctor twee nieuwe collecties uit. De feestelijke collectie ‘Moments’ is perfect voor de periode rond kerst en oud & nieuw. Na de decemberbaand is het begin van het nieuwe jaar het uitgelezen moment om een frisse start te maken in je interieur. Met de collectie ‘Everyday’ kleed je je huis aan met zowel basics als opvallende items. Anders dan de naam doet vermoeden is de collectie zeker niet alledaags en hebben we alweer een hele lijst met bijzondere favorieten samen kunnen stellen. Een groot deel hiervan zal je zeker terugzien in onze shop en zal vanaf januari langzaam binnendruppelen.

Monograph by House Doctor

Ook al komt dit nieuwe submerk van House Doctor nog maar net om de hoek kijken, binnenkort wordt de huidige collectie alweer aangevuld met een hele hoop nieuwe items. Met Monograph creëer je een heerlijke werkplek, of het nou gaat om je (thuis)kantoor, studieruimte of de plek waar je creatief aan de slag gaat.

Dat er aan de zijkanten van dit mandje maar een enkele horizontale draad loopt, maakt deze opberger net even anders.

Stiekem spulletjes opbergen doe je in dit opbergboek. Het doosje is prachtig afgewerkt met een zogenaamde (imitatie-)goudsnee en is ook nog eens heel decoratief.


Dit retro letterbord is onze absolute favoriet en is nu te koop in onze shop! Het letterbord wordt geleverd met een grote set letters die je makkelijk op de ribbels klikt en er ook net zo eenvoudig weer van af kunt halen. Het bord is ideaal voor een mooie quote of gedicht, maar ook heel praktisch voor bijvoorbeeld een to-do list in je werkkamer of een menu in de keuken.

Verlichting

Deze socket cover maakt van een saaie pendel in een handomdraai een stijlvolle lamp. Schuif simpelweg het omhulsel om de fitting en klaar is Kees. Sluit mooi aan op kleine ronde peertjes en grote globelampen.

Deze lamp is te combineren met een simpel peertje, maar in combinatie met een grote globelamp wordt het ineens een heel origineel geheel.

Dit simpele tafellampje is verkrijgbaar in cement en groen en wit marmer. Met verschillende soorten globelampen creëer je steeds weer een andere sfeer.

De witte globelamp geeft een heerlijke zachte uitstraling.

Decoratie


In plaats van een schilderij of foto als wanddecoratie, geeft een mobile je interieur een hele nieuwe dimensie. Op te hangen langs de wand, maar ook aan het plafond los in de ruimte. De House Doctor Mobile ‘Matter’ is nu te koop in onze shop.

Deze kaarsjes in glas zijn straks verkrijgbaar met nieuwe grafische dessins.

Deze lunchdoosjes met verschillende prints van grafisch papier zijn niet alleen geschikt voor je boterhammen, maar ook ideaal als opberger in de keuken, woonkamer of in het kantoor.

Deze deurmat met visgraatmotief is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen, zodat er altijd wel eentje bij je entree past. Het grootste formaat is ook erg geschikt als loper in de gang of klein vloerkleed.

Alle afbeeldingen zijn gemaakt door en eigendom van House Doctor ApS.

3 Replies to “Preview: nieuwe House Doctor-collectie Everyday 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We zijn open! Momenteel 2-6 werkdagen levertijd omdat bestellingen tijdelijk 1x per week worden verzonden. Sluiten