checkBinnen 2-6 werkdagen bezorgd
checkGratis verzending vanaf €50
checkGratis retour
Korting tot 70% op heel veel woonitems! SHOP SALE

Onze favorieten van House Doctor en Nicolas Vahé

De nieuwe collectie ‘Secret Signatures’ van House Doctor druppelt langzaam maar zeker bij ons binnen, vergezeld met de keukenaccessoires van Nicolas Vahé. Kijk mee naar onze favoriete woonaccessoires en keukenspullen.

Dit stoere, industriële tijdschriftenrek ‘News’ is de perfecte combinatie van functioneel en decoratief. Het rek is volledig gemaakt van zwart metaaldraad en ruimt al je tijdschriften, boeken, folders en andere lectuur netjes en stijlvol op. De tijdschriftenhouder is te plaatsen op de vloer, de tafel of je bureau en perfect voor naast de bank, naast het bed of in de werkkamer. Het afgebeelde House Doctor vloerkleed ‘Block’, voorzien van een handgemaakte blokprint, is in een groter formaat (90 x 200 centimeter) bij ons verkrijgbaar.

Het stijlvolle witte marmer van deze wandplank combineert perfect met de bronskleurige plankendragers. De smalle plank heeft een breedte van slechts 72 centimeter, zodat je overal waar maar een klein beetje plek is, een fantastisch accent kunt aanbrengen. Nog heel eventjes wachten en dan is ‘ie gewoon bij ons te koop.

Wil je ruimte besparen en toch al je tijdschriften en boeken etaleren, dan is tijdschriftenhouder ‘Loge’ een fantastische oplossing. De varianten zijn los te koop, zodat je naar hartelust kunt combineren. Verkrijgbaar in drie geometrische vormen: vierkant, cirkelvormig en driehoekig. Meerdere exemplaren zijn zowel horizontaal of verticaal te plaatsen. Je kunt ze kwijt aan de muur, een deur of de zijkant van een kast. Geschikt voor elke ruimte van het huis, zelfs de hal of het toilet.

Nicolas Vahé heeft naast een hele collectie lekkernijen ook een scala aan prachtige keukenaccessoires. Met de mok ‘TO GO’ kun je volop genieten van de lekkerste thee, koffie of chocolademelk. De mok is voorzien van een siliconen coating die een prachtige ultramatte uitstraling geeft. Het basistextiel heeft een gearceerd gridpatroon met een frisse, tijdloze uitstraling. Verkrijgbaar als theedoeken, pannenlappen en ovenwanten.

Het witte marmer komt weer terug in broodplank ‘Cheese’. Staat fantastisch in je keuken, staand tegen de muur op het aanrecht. Gebruik als snijplank of om die heerlijke chocolaatjes, kaasjes of andere versnaperingen stijlvol aan je bezoek uit te delen. De prachtige typografische thee- en koffieblikken verstop je niet in een kastje, maar stel je natuurlijk ten toon op je aanrechtblad, in de keukenvensterbank of op een wandplank. Uiteraard bepaal je lekker zelf wat je in de blikken bewaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We zijn open! Momenteel 2-6 werkdagen levertijd omdat bestellingen tijdelijk 1x per week worden verzonden. Sluiten