checkBinnen 2-6 werkdagen bezorgd
checkGratis verzending vanaf €50
checkGratis retour
Korting tot 70% op heel veel woonitems! SHOP SALE

Een winterieur in 6 stappen

Zonder kerstboom en vrolijke kerstverlichting zijn de koude, donkere maanden na kerst maar een trieste periode. Op zoek naar sfeer en gezelligheid? Omarm het seizoen en creëer de perfecte balans tussen winterse sferen en hoognodige warmte.

Verlichting

Wat ik na de kerst het meeste mis (vooral in de stad) is de gezellige kerstverlichting. Toch voelt het laten hangen van de kerstlichtjes voor mij als het luisteren naar Wham! in januari; het klopt niet. Gelukkig zijn er ook een hele hoop lichtslingers die je het hele jaar door kunt gebruiken, zoals deze Cotton Ball Lights, of guirlandes met grote peertjes.
Kaarslicht

Een open deur: kaarsen zorgen niet alleen maar voor een gezellige sfeer, maar ook voor letterlijke warmte. Zet je (eet)tafel eens vol met een mix van waxinelichtjes, stompkaarsen, dinerkaarsen en lantaarns.

winterieur-kaarslicht


Bloemen, planten en takken

Hoewel de kerstster niet meer kan, is er nog een hele hoop ander groen dat voor een winterse gezelligheid kan zorgen. Katoentakken en katjestakken stralen een speelse zachtheid uit. Kale takken kun je kaal houden, maar zijn ook leuk te decoreren met bijvoorbeeld papieren honingraatballen, pompoms of andere hangers. Een vaas vol met witte bloemen is een eenvoudige manier om de winter vertalen naar je interieur.

"winterieur-bloemen-panten-takken/


Glanzende metallics

Ga voor het chique goud, het warme, trendy koper of het winters koele zilver. Woonaccessoires uitgevoerd in metallickleuren zijn enorm populair en vervangen op subtiele en elegante wijze de glitters van kerst.

winterieur-metallics


Huisgeur

Je neus wil ook wat. De branderige geur van wierook geeft voor mij het ultieme wintergevoel, ongeacht welke geur ik ontsteek. In de lente en de zomer gebruik ik wierook dan ook bijna niet. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een winterse geurkaars, geurstokjes of geurolie.

winterieur-geur


Warm textiel

In ons tochtige huis met enkele beglazing grijp ik ‘s avonds graag naar een lekker dik deken of plaid. Ook kussens met nepbont, fluweel, vilt en grove breisels zorgen voor een warme uitstraling. Vloerkleden met hoge polen of een (imitatie)schapenvacht maken je interieur in de wintermaanden extra comfortabel.

winterieur-stoffen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We zijn open! Momenteel 2-6 werkdagen levertijd omdat bestellingen tijdelijk 1x per week worden verzonden. Sluiten