checkBinnen 2-6 werkdagen bezorgd
checkGratis verzending vanaf €50
checkGratis retour
Korting tot 70% op heel veel woonitems! SHOP SALE

Een witte kerst in huis

Bij ons staat ‘ie alweer een tijdje in huis: de kerstboom. We vinden het zonde om pas na Sinterklaas de boom op te zetten om er maar enkele weken van te kunnen genieten, dus pluk ik meestal half november alle dozen met kerstspullen uit de kast. Vorig jaar hebben we bij de Gamma deze kunstboom gehaald. Een behoorlijke boom, want ik wou maar al te graag gebruik maken van ons iets hoger dan gemiddelde plafond. De boom is 210cm lang, lekker vol en heeft mooie natuurlijke groene kleuren. Hij wordt nog iets verhoogd door de standaard die we bij Wehkamp hebben besteld. Dit is een zware, taupekleurige pot waarin je de stam van de boom kunt vastdraaien: een hele mooie oplossing voor die lelijke metalen standaards die je moet bedekken met een kleedje.

Zetel

Detail

Bijna alles in de boom is wit, op hier en daar een transparante bal na. Ik ben niet gek om glitters en glimmers en hou het het liefst wat subtieler. Wel heb ik afgewisseld met glanzende en matte kerstdecoraties, eenvoudige ballen, ballen met reliëf en kerstkristallen van aardewerk. De ballen en decoraties komen onder andere bij Action, Tuinland, H&M Home, Dille & Kamille en de Bijenkorf vandaan. Er zitten geen slingers in de boom, wel wat kleine lichtjes.

Peertjes

Sneeuwkristal Villeroy & Boch

Mijn mooiste (en duurste) versiering is dit grote porseleinen sneeuwkristal van Villeroy & Boch (de Bijenkorf). Er bestaat een nog grotere variant van en ik zit er nog over na te denken die ook aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We zijn open! Momenteel 2-6 werkdagen levertijd omdat bestellingen tijdelijk 1x per week worden verzonden. Sluiten