checkBinnen 2-6 werkdagen bezorgd
checkGratis verzending vanaf €50
checkGratis retour
Korting tot 70% op heel veel woonitems! SHOP SALE

De leukste details van de Woonbeurs 2014

Op zaterdag 4 oktober was ik op de Woonbeurs in Amsterdam. Ontwerpers, woonmerken en -winkels luiden hier elk jaar het nieuwe woonseizoen in met nieuwe collecties, inspirerende interieurs en persoonlijk woonadvies. Ook de bekende woonbladen zoals vtwonen en 101 Woonideeën richten huizen in vol met interessante sfeerimpressies. Ik laat je zien welke meubels, accessoires en andere details ik het allerleukst vond en wellicht zie je een deel ervan binnenkort terug in onze winkel.Pols Potten

De chique lampen van de Diamond-serie van Pols Potten hingen niet voor niets in het koningshuis van vtwonen. Dit is toch wel de perfecte combinatie van industrieel en elegant. Zoek je ook zoiets, maar dan net iets voordeliger? Kijk dan naar de Browsehouse Diamond Cage Lamp.


Emaille

Deze metalen bekertjes met emaille doen terugdenken aan grootmoederstijd; heerlijk ouderwets! Het merk Falcon maakt ze al sinds de jaren ’20. Gezien bij Six and Sons.


vtwonen feest

Vtwonen bestaat dit jaar 50 jaar en dat werd sfeervol tot uiting gebracht in bijna elke hoek van hun stand. Vooral de stijlvolle gouden slingers en de lampenkettingen met grote peertjes vielen me op. Heel feestelijk, maar ook prima te gebruiken als er even niets te vieren is.


Aan tafel

De ijzeren kozijnen geven dit geheel al heel veel sfeer. Erg leuk om een raamwerk te maken tussen bijvoorbeeld zit- en de eethoek. Zo maak je een stijlvolle scheiding die toch erg open is. De gouden lampen zijn speels door de verschillende formaten en snoerlengtes, maar ook heel chique door de goudkleurige afwerking.


Botanisch
Botanisch & Stolpen

Meerdere keren zag ik de botanische trend voorbij komen: veel groene planten zonder bloemen, zoals mooie collecties met veel verschillende cactussen. In combinatie met glazen stolpen gaf dit mooie een vintage uitstraling.


Keramiek

Voor deze keramieklijn van Lenneke Wispelwey was erg veel belangstelling. De stukken zijn te koop in sets, die door hun geometrisch relief perfect op elkaar zijn te stapelen. Het servies is prachtig afgewerkt, verkrijgbaar in zorgvuldig gekozen zachte kleuren en zijn verkrijgbaar in zowel een glanzende als een zeer matte afwerking. Bekijk ook de suikerpot die Lenneke Wispelwey exclusief ontwierp voor pt,.


Vintage

Het retro Tomado boekenrek en het typische vintage spacey klokje hebben hier een chique metallic update ondergaan in koper en goud.


Ikea PS

Deze open kledingkasten van de PS-collectie van Ikea kwam ik bij meerdere stands tegen. Terecht: deze kasten zijn multifunctioneel, industrieel en zijn niet alleen geschikt voor de slaapkamer. Omdat je er van alles in ten toon kunt stellen, zijn deze kasten ook erg leuk voor een winkelinrichting.


Keukendecoratie

Naast keukenspullen maakt Nicolas Vahé etenswaren zoals sauzen, kruiden en oliën die zo mooi verpakt zijn, dat het verboden zou moeten zijn om ze in een keukenkastje te zetten.


Getekende tegels

Naast dat deze wandplank vol met allemaal mooie spulletjes er erg leuk uitzag, vond ik vooral de wand met getekende voegen fantastisch. Erg leuk om zo de impressie van een mooie tegelwand te geven.

De woonbeurs geeft je ontzettend veel zin om in de komende koude seizoenen je huis nog een stukje leuker maken. Dus, tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We zijn open! Momenteel 2-6 werkdagen levertijd omdat bestellingen tijdelijk 1x per week worden verzonden. Sluiten